Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Нова книжарница „Хермес“ отваря врати в София

Публикувано на 04.09.2014 от adm 0 коментара

 

На 12 септември 12-ата поред книжарница „Хермес“ отваря врати в новооткрития „Мега Мол“ в София. Под мотото „Книги за всеки в семейството“ веригата предлага голямо разнообразие от художествена литература за деца и възрастни, справочна, научнопопулярна и учебна литература, всичко за ученика, канцеларски материали, настолни и образователни игри, 3D пъзели, играчки и много други.

Новата книжарница продължава традицията на марката да предоставя квалифицирано обслужване с внимание към всеки клиент и да предлага високо качество и голямо разнообразие от продукти. Модерното обзавеждане и атрактивният дизайн създават атмосфера на уют и правят престоя изключително приятен.

Независимо дали търсите да закупите най-подходящия подарък за любим човек, дали желаете да се поглезите с качествено четиво, или просто искате да се информирате за най-новите и актуални заглавия, книжарница „Хермес“ е вашето място. Заповядайте при нас!


Тази публикация се намира в Новини начална, Предстоящи събития и беше тагната с хермес, книжарница "Хермес", нова книжарница, книжарница в софия, Люлин, Мега Мол, Mega Mall Люлин

Коментари