Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Нови оформления на „Клуб Класика“ – вече в твърда подвързия и с много стилна визия

Публикувано на 28.02.2018 от adm 0 коментара

Скоро в серията ще излязат и неиздаваните разкази на Ф. Скот Фицджералд.

„Клуб Класика“ представя книгите, издържали проверката на времето. Всяко поколение ги преоткрива, за да им направи нов прочит. Да им вдъхне нов живот. Подбраните заглавия от „Клуб Класика“ са интересни, увлекателни и изненадващо модерни, а новата им стилна визия ще задоволи и най-претенциозния вкус.

Първата книга, с която „Хермес“ ще зарадва читателите, е „Въздействие“ от Джейн Остин.

Тя излиза на 6 март.

Въздействие“ е последният и най-зрял роман на Джейн Остин.

Vazdeistvie KK - Cover 2018 PRINT SCODIX GOLD

Ан Елиът, красивата и изтънчена дъщеря на суетен и разточителен баронет, е проявила лошия вкус да се влюби в беден моряк, чиято единствена препоръка са личните му качества. Това не може да се допусне! Осем години по-късно Ан все още тъгува по изгубената любов. И изведнъж се появява ТОЙ – преуспял и свободен, готов да се обвърже с всяка жена, освен с онази, която го е отблъснала. Но лесно ли се забравя истинската любов? Когато си срещнал жената на мечтите си, можеш ли да отдадеш сърцето си на друга?

В края на март ще излезе „Джейн Еър“ от Шарлот Бронте.

Jane Ear KK - Cover SCODIX 2018-01

„Джейн Еър“ е отчасти биографичен роман, описващ трудности, с които самата авторка се е сблъсквала. Още с излизането си през 1847 г. романът се превръща в сензация и огромната му популярност продължава и до днес. Изпълнен с дълбока емоционалност, силна чувственост и разтърсваща страст, „Джейн Еър“ си остава един от най-великите любовни романи на всички времена.

Очаквайте още „Време да се живее и време да се мре“ от Ерих Мария Ремарк и „Гордост и предразсъдъци“ от Джейн Остин.

А голямата изненада, която екипът на „Хермес“ готви за българските читатели, са неиздаваните разкази на Ф. Скот Фицджералд.

Сборникът съдържа последните неиздавани разкази на легендарния писател. Някои са отхвърлени навремето заради противоречивата си тематика или защото не отговарят на очакванията на читателите. Разказите представят Фицджералд в различна светлина, като в същото време затвърждават позицията му на един от най-добрите американски модернисти.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с „Въздействие“, фицджералд, джейн остин, гордост и предрасъдъци, ерих мария ремарк, време да се живее време да се мре

Коментари