Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

От 17 октомври очаквайте книжарница „Хермес“ – вече и в Благоевград

Публикувано на 13.06.2014 от adm 0 коментара

По случай откриването на книжарницата и предстоящия Ден на народните будители ИК „Хермес“ ще дари на Народно читалище „Никола Й. Вапцаров – 1866“ 500 тома книги на български писатели.

 

 

На 17 октомври от 13,00 часа в Largo Mall – Благоевград отваря врати 13-ата книжарница „Хермес“. Още с откриването си тя ще докаже, че числото 13 носи щастие, както и много изкусителни отстъпки и страхотни изненади! Първите 13 посетители на книжарницата ще получат подарък – ваучер на стойност 20 лв. А в периода 17–19 октомври (от петък до неделя) всички стоки ще бъдат с 13% отстъпка.

Официалното откриване ще започне от 18,00 ч., когато специален гост ще бъде писателят Владимир Зарев. Той ще дава автографи на своите почитатели. Изненади очакват и най-малките в събота от 11,00 часа, когато ще се проведе Детски празник на книгата с участието на Куклен театър – Благоевград. Същия ден ще стартира и Кампания за четене на „Хермес“, която ще включва състезание за деца до 16 г. за бързо четене, ще има много забавления, игри и награди.

Но изненадите продължават – при покупка над 20 лв. всеки клиент ще получи подарък. В промоционалната зона на книжарницата ще могат да се намерят артикули с отстъпка от 5 до 55%.

Новата книжарница продължава традицията на марката да предоставя квалифицирано обслужване с внимание към всеки клиент и да предлага високо качество и голямо разнообразие от продукти. Под мотото „Книги за всеки в семейството“ веригата книжарници вече 5 години предлага най-доброто от българските издателства. За първи път в книжарницата ще има и щанд за англоезична литература. Заповядайте при нас! 


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с книжарница "Хермес", книжарница, Благоевград, херемес, ларго център

Коментари