Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Очаквайте Goosebumps – една от най-продаваните детски серии на всички времена

Публикувано на 14.10.2016 от adm коментари

На 20 октомври за първи път на български излизат книгите „Нощта, в която куклата оживя“ и „Морското чудовище“. Те са част от поредицата Goosebumpsедна от най-продаваните детски серии на всички времена, преведена на 32 езика. Страховитите и забавни истории на Р.Л. Стайн са продадени в 400 млн. екземпляра и вписани в „Книгата на рекордите на Гинес“. По серия Goosebumps има и телевизионна адаптация.

reklamna-stoika-goosebumbs-02

 

За автора

Р. Л. Стайн казва, че има невероятна професия: „Работата ми е да плаша децата!“ Той споделя, че целта му е да покаже на децата, че може да четат и да се забавляват едновременно.

goosebumps_01Р. Л. Стайн започва да пише, когато е на девет години и досега не е спрял. Първите му книги са хумористични, по-късно започва да създава страшни истории. Големият му успех идва с поредицата Goosebumps, която бързо го превръща в един от най-популярните детски автори.

Стайн живее в Ню Йорк със съпругата си Джейн и кучето им Мини. Синът им Матю е композитор и музикант.

 

За поредицата

Поредицата Goosebumps излиза за първи път през 1992 и бързо става популярна по целия свят. Тя е една от най-продаваните детски серии на всички времена, вписана в „Книгата на рекордите на Гинес“. Преведена е на 32 езика и по нея има телевизионна адаптация, която води класациите за детски предавания в САЩ три поредни години.. В България теленовелите са излъчвани по БТВ през 2002 г.

Страховитите и забавни истории на Р.Л.Стайн са продадени в 400 млн. екземпляра и не спират да очароват малките читатели в цял свят.

 

Нощта, в която куклата оживя“

noshta-v-koyato-kuklataКрис и Линди са близначки, на които им е писнало да делят всичко: външността, стаята и дори приятелите си.

Линди намира захвърлена на боклука кукла и решава да я запази за себе си. Тя я кръщава Шляпи и започва да си играе с нея. Крис позеленява от завист: защо сестра й винаги получава най-хубавите неща? Ами тя? Как само й се иска да има своя кукла, за да даде на Линди да се разбере!

Желанието й се сбъдва и Крис се сдобива с Мистър Як! Той изглежда точно като Шляпи, но изведнъж започват да се случват странни неща. Ужасяващи неща, от които те побиват тръпки. Възможно ли е Мистър Як да е оживял и да е в основата на всичко?

 

Морското чудовище“

Не влизай във водата!

morskoto-chudovishteБили и сестра му Шийна прекарват лятната ваканция с чичо си – д-р Дийп, на изследователски кораб в Карибско море. Той е морски биолог, който изучава навиците на рибите и търси нови подводни видове. Били обожава приключенията и мечтае един ден да стане световноизвестен морски изследовател. За разлика от скучната си сестра, която няма и грам въображение.

Палубата на кораба е идеална за игра и хващане на тен. Били и Шийна трябва да спазват само едно правило: да стоят далеч от кораловия риф. Под неговата повърхност се спотайва нещо голямо, опасно и люспесто. Нещо, което неустоимо привлича Били...


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с Нощта, в която куклата оживя, Морското чудовище, Goosebumps, Книги за тийнейджъри

2 Responses to Очаквайте Goosebumps – една от най-продаваните детски серии на всички времена

 • Charlestaw
  Charlestaw каза:

  wh0cd950590 generic singulair keflex lowest prices

  Posted on 31.05.2017 at 21:37

 • centrsnabBlance

  Агрегатор Я.такси г.Самара-это хорошая возможность сделать заказ автомашины куда и когда угодно. Произвести заказ машины можно через спец приложения на телефоне, заказав машину у оператора(позвонив ему) или на сайте Я.такси Самара. Следует указать адрес, личный номер мобильного, время когда нужна авто.

  Заказывают Я. такси вместе с детским креслом для перевозки детей, вечером после встреч надежнее прибегнуть к такси, чем сесть в машину нетрезвым, в аэропорт или на вокзал надёжнее воспользоваться Яндекс такси и даже не думать где оставить свой автомобиль. Оплата происходит наличным или безналичным платежом. Время приезда Я. такси составляет от 5 до десяти мин в среднем.

  Положительные моменты работы в Я. такси: Моментальная регистрация в приложение, Незначительная комиссия, Выплаты мгновенные, Постоянный поток заказов, Оператор круглыми сутками на связи.

  Для выполнения работ в такси водителю следует зарегистрироваться лично и транспорт, все это займёт пять мин. Комисия агрегатора будет составлять не более пятнадцать процентов. Вы сможете получать оплату за работу в любое время. У вас постоянно будут заказы. В случае проблем сможете соединиться с круглосуточно функционирующей службой поддержки. Я. такси даёт возможность гражданам очень быстро доехать до места назначения. Заказывая наше современное Я. такси вы получаете первоклассный сервис в г. Самара.

  такси работа на личной - работа от работодателей водитель такси

  Posted on 18.09.2019 at 16:13

Коментари