Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Софийският международен панаир на книгата ще се проведе от 10-ти до 15-ти декември в НДК

Публикувано на 21.11.2013 от adm 0 коментара

Софийският международен панаир на книгата ще се проведе от 10-ти до 15-ти декември в Националния дворец на културата. Три сцени и четири етажа в НДК ще се изпълнят с десетки български и чуждестранни писатели, издатели и мирис на книги.

 

Тазгодишното издание на най-големия книжен форум в България ще впечатли посетителите с мащаба си, представяйки им повече от 200 изложителидесетки български и чуждестранни писатели. И тази година Издателска къща "Хермес" ще се включи със свой щанд. 

Почетен гост на панаира е Москва, която ще се представи с уникален щанд и отделна сцена, посветена на руската култура.

В рамките на Софийския международен панаир ще се проведе и първият Софийски международен литературен фестивал. Тази година е посветена на литературата на Балканите. Мраморно фоайе в Националния дворец на културата ще бъде място за среща на автори, публика и представители на седем балкански държави, които ще демонстрират как литературата преодолява граници.

Съпътстващата културна програма на панаира ще се провежда всеки ден в специално изграден литературен кът на 3 етаж в НДК. 

 

 

Очакваме Ви!

 

Работно време:
от понеделник до петък, от 10:00 до 20:00 часа
неделя от 10:00 до 17:00 часа


Тази публикация се намира в Предстоящи събития и беше тагната с панаир, книга, софия, хермес, Панаир на книгата, Медународен панаир на книгата, Коледен панаир

1 коментар по Софийският международен панаир на книгата ще се проведе от 10-ти до 15-ти декември в НДК

 • Силвия Борисова
  Силвия Борисова каза:

  Уважаеми и драги колеги, ще се радвам като "книжни" хора да не допускате и вие грешката "10-ти" и т.п. Буквата "т" се съдържа в цифрата "десет", а и не е нужно това членуване, никой няма да прочете "от десет декември". Ако толкова държите, трябва да напишете "10-и".
  Виждам, че плакатът за панаира е правилен граматически.
  Поздрави и успехи!

  Posted on 03.12.2018 at 17:45

Коментари