Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

10 години книжарница "Хермес" Видин

Публикувано на 26.11.2018 от adm 0 коментара

Споделете празника с нас!
Очакват ви отстъпки, изненади и среща с Ивинела Самуилова

10 години книжарница Хермес Видин - рожден ден

По повод десетия си рожден ден книжарница „Хермес“ – Видин обявява своята празнична седмица. Всички книги на Издателска къща „Хермес“ ще бъдат с 20% отстъпка, като предложението важи от 26 ноември до 1 декември. В този период, освен от 20% отстъпка за книгите на „Хермес“, клиентите ще могат да се възползват и от промоцията: 3 книги за 20 лв.
Специален гост за празника ще бъде един от най-четените и обичани съвременни български автори – Ивинела Самуилова. Тя ще се срещне с почитателите си на 29 ноември, четвъртък, от 17,30 часа в РБ „Михалаки Георгиев“.

среща разговор с Ивинела Самуилова във Видин рожден ден книжарница Хермес

Благодарение на доброто партньорство между „Хермес“ и библиотеката, знакови български писатели – като Владимир Зарев, Емил Андреев и др. – гостуваха в град Видин.
Не пропускайте и вълнуващата среща с Ивинела Самуилова – автор, чиито книги са отличени с най-важната награда – любовта и признанието на читателите.

10 години книжарница "Хермес" Видин

Благодарим за доверието на нашите клиенти и партньори,
които станаха и
наши приятели!


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с хермес, книжарница "Хермес", издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", книжарница, Ивинела Самуилова, Емил Андреев, Владимир Зарев, ИК Хермес, книжарница Хермес - Видин, Регионална библиотека "Михалаки Георгиев", 10 години книжарница Хермес Видин, рожден ден на книжарница Хермес Видин

Коментари