Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Четенето у дома продължава с 25% отстъпка за книгите на ИК "Хермес"

Публикувано на 31.03.2020 от adm 0 коментара

Специалните отстъпки за книгите на ИК "Хермес" продължават до 12 април само на www.hermesbooks.com!

За всички почитатели на книгата електронна книжарница “Хермес” продължава да работи, а промоцията с 25% отстъпка за книги на ИК "Хермес" продължава и през април. Екипът ни ви приканва да споделите радостта от четенето… у дома!

25% отстъпка за всички книги на ИК „Хермес“

четенето у дома продължава

Независимо дали обичате романтичните четива, трилърите, бизнес литературата, ИК „Хермес“ предлага богато разнообразие от заглавия и до 12 април ще може да ги закупите с 25% отстъпка. Освен всички книги от любимите ви български и чуждестранни автори, промоцията включва занимателни предложения за малките читатели, книги с рецепти, книги игри.

Тук ще откриете и „Малък наръчник по хюга“„Щастието е чаша чай с теб“„Тънкото изкуство да не ти пука“„Дом“ и още много, четива, които ще ви накарат да се усмихнете, да създадете уют в дома си и които могат да се превърнат в перфектната книжна компания за престоя ви у дома.

Вижте всички книги на ИК „Хермес“ тук и ги поръчайте сега с 25% отстъпка!

150 детски книги с 40% отстъпка

150 detski knigi_760

До 12 април може да се възползвате и от промоцията с избрани заглавия за деца от ИК "Хермес" по случай Международния ден на детската книга. Сред предложенията ще откриете любими поредици, много книги от колекция "Златно перо", луксозни детски издания, книжки с приказки, енциклопедии и други. Сега е моментът да четем с децата си!

Вижте избраните заглавия с 40% отстъпка тук.

Екипът на ИК „Хермес“ и електронна книжарница www.hermesbooks.com ви приканва: Останете у дома, бъдете здрави и четете!


Тази публикация се намира в Новини начална

Коментари