Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

„Чудовището“ на Владимир Зарев с премиера на Аполония и трето издание

Публикувано на 27.08.2019 от adm 0 коментара

Интересът към книгите на Владимир Зарев не стихва. Само три месеца след излизането на „Чудовището“, Издателска къща „Хермес“ готви трето издание на книгата. То ще е на пазара в началото на септември, а в края на месеца се очаква новият тираж на „Поп Богомил и съвършенството на страха“.

Поп Богомил и съвършенството на страха книга от Владимир ЗаревНа 6 септември романът „Чудовището“ ще бъде официално представен и на Аполония 2019 г. Събитието ще се състои от 20,00 часа в Художествената галерия в Созопол, а за книгата ще говори проф. Михаил Неделчев.
След София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик, Сливен, Видин, Лом, Несебър и Поморие, Созопол е поредният град, в който големият български писател ще се срещне с почитателите си.

Представяне на Чудовището на Аполония

"Чудовището“ е силно емоционален и мъдър роман. За една красива и невъзможна любов, за времето и неговия безжалостен отпечатък, за надвисналата сянка на Чудовището, зад която наднича Забравата.
Владимир Зарев е съвременният български класик - високо ценен не само в родината си, но и на европейската литературна сцена.

зарев-автографи

Той е носител на Националните литературни награди „Иван Вазов“ и „Елин Пелин“, а през 2017 г. бе удостоен и с държавната награда „Св. Паисий Хилендарски“. С книгите си Зарев е посланик на българската литература по света. Негови творби са превеждани в Германия, Австрия, Русия, САЩ, Чехия, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Хърватия, Сърбия, а авторитетният „Берлинер Цайтунг“ го нарича „българският Балзак“.


Тази публикация се намира в Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", Владимир Зарев, Аполония, проф. Михаил Неделчев, Поп Богомил и съвършенството на страха, ИК Хермес, Чудовището, Художествената галерия в Созопол

Коментари