Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

„Тънкото изкуство да не ти пука“ с десети тираж!

Публикувано на 12.07.2019 от adm 0 коментара

На 16 юли със знака на „Хермес“ излиза десетото издание на „Тънкото изкуство да не ти пука“.

tankoto_izkustvo_da_ne_ti_puka_cover.jpg

С 8 милиона продадени екземпляра и бестселър на 2018 г. в редица страни, сред които и България, книгата се превърна в сензация и бе обявена за „настолното четиво на новото поколение читатели“.
Много от тях споделят, че тя е променила начина, по който се отнасят към негативните събития и безпокойството. Помогнала им е да преодолеят страха от неизвестното и да се фокусират върху настоящия момент. Това умение е изключително полезно в забързаното ни и затрупано с планове ежедневие.
Болезнено откровен и предизвикващ смях през сълзи, Марк Менсън предлага практически начини да променим житейските си нагласи и да развием потенциала си. Благодарение на съветите, които е събрал в „Тънкото изкуство да не ти пука“, на шеговития тон и практичността, книгата се превръща не само в световен бестселър, но и в основата на нов тренд в литературата за личностно развитие и самопомощ.
След дълго очакване множеството почитатели на Марк Менсън ще могат да прочетат и новата му книга - „Всичко е прецакано. Книга за надеждата“, която ще излезе на български в края на годината.

everything-is-fucked-cover

Още по-провокативен и безкомпромисен, в нея авторът анализира проблемите на съвремието и дава изненадващи отговори на въпросите, които всички си задаваме.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с "Хермес" представя, Психология за всеки ден, очаквайте, психология, тънкото изкуство да не ти пука, марк менсън, нехудожествена литература, предстоящи, съвременна литература, съвременна психология, Всичко е прецакано. Книга на надеждата, литературата за личностно развитие и самопомощ, Everything is fucked. A book about hope, Mark manson, самопомощ

Коментари