Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Заповядайте на щанда на ИК „Хермес“ на „Алея на книгата“ в София 2018

Публикувано на 04.09.2018 от adm 0 коментара

Заповядайте на шатра №9!

Aleq-na-knigata-sofia-event-cover

Издателска къща „Хермес“ има удоволствието да ви покани на „Алея на книгата“ 2018 в град София. Заповядайте в периода 11 – 16 септември в пешеходната зона на бул. "Витоша" (между бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Гладстон"), където ще ви очакват любимите ви книги от ИК „Хермес“!

Ако все още не сте закупили дългоочакваното продължение на историята за Луиза Кларк, най-новия роман на Даниъл Силва или една от най-продаваните книги за 2018 година - „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън, ще може да го направите по време на „Алея на книгата“ София.

На шатрата на „Хермес“, всеки ден от 10:00 до 20:00 часа ще ви очакват и книгите на едни от най-обичаните български писатели като Ивинела Самуилова, Недялко Славов, Владимир Зарев, Емил Андреев, Александър Секулов, Блага Димитрова, Георги Божинов, Камелия Кучер, Боряна Дукова и още много.

По време на "Алея на книгата" - София ще може да закупите всички книги на ИК "Хермес" с 20% отстъпка!

Премиера на сборника „Хляб за утре“ от Елица Виденова.

Elitsa_Videnova_1

Като част от културната програма за „Алея на книгата“ на 12 септември в Клуб "Журналист" ще се състои премиера на сборника „Хляб за утре“ от Елица Виденова. Вижте повече за събитието тук.

Среща с автограф с Мирела Иванова

Мирела Иванова

На 16 септември всички любители на литературата могат да се срещнат на живо с авторката на сборника „Седем. Стихотворения (С) биографии“ - Мирела Иванова и да получат автограф от нея. Писателката ще ви очаква в шатра №9 в неделя от 16 часа!

Заповядайте на „Алея на книгата“, за да споделим радостта от четенето!


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с Ивинела Самуилова, недялко славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Владимир Зарев, Блага Димитрова, Георги Божинов, даниъл силва, боряна дукова, марк менсън, камелия кучер, хляб за утре, елица виденова, Алея на книгата - София, Клуб Журналист, Седем. Стихотворения (С) биографии

Коментари