Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Историите от поредицата Goosebumps оживяват на Хелоуин

Публикувано на 09.10.2018 от adm 0 коментара

Световната премиера на втория филм от бестселъровата поредица Goosebumps ще се състои през октомври. В „Goosebumps 2: Призрачен Хелоуин“ героите от страховитите и забавни истории на Р. Л. Стайн оживяват в навечерието на Хелоуин и само група деца могат да спасят света от нашествието на чудовищата.Goosebumps 2: Призрачен Хелоуин

Въпреки че Джак Блек отсъства от екрана, филмът обещава вълнуващо приключение за всички малки и големи почитатели на поредицата. Може да се уверите сами от трейлъра тук.

Goosebumps е една от най-продаваните детски серии на всички времена, вписана в „Книгата на рекордите на Гинес“. Книгите на Р. Л. Стайн са продадени в над 400 милиона екземпляра и преведени на 32 езика.

Goosebumps в гробницата на мумията

За българските фенове на Goosebumps Издателска къща „Хермес“ готви още една приятна изненада. Шестата книга от поредицата – „В гробницата на мумията“, ще бъде в книжарниците от 30 октомври, така че около Хелоуин малките читатели отново ще могат да избират „Книжка или пакост“.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", Goosebumps, Книги за тийнейджъри, книги за деца, художествена литература, ИК Хермес, В гробницата на мумията, Хелоуин, Р. Л. Стайн, Goosebumps 2: Призрачен Хелоуин, Джак Блек, поредици, страшни истории, четива за деца и юноши, детска литература

Коментари