Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Хавиер Сиера се завръща с нов интригуващ роман - „Невидимият огън“

Публикувано на 12.12.2018 от adm 0 коментара

Хавиер Сиера е един от най-успешните съвременни испански автори. През 2006 г. романът му „Тайната вечеря“ се подрежда на шеста позиция в класацията на The New York Times за най-продавани книги в САЩ. Произведенията му са преведени в повече от четиресет държави. На българските читатели авторът е познат още с романите „Тамплиерските порти”, „Египетската тайна на Наполеон“ и други.

portada_el-fuego-invisible_javier-sierra_201710200912

Последният му роман „Невидимият огън“ бе отличен с престижната награда „Планета“. Още с издаването си в Испания книгата пожъна огромен успех, като успя да надмине по продажби дори „Произход“ на Дан Браун.

В центъра на сюжета е Давид Салас - най-младият преподавател в Тринити Колидж в Дъблин. Той предприема пътуване до Мадрид, за да издири стар ръкопис от името на колежа. Пътуването обаче бързо поема в неочаквана посока, която може да доведе до разкриването на една от най-големите тайни на човечеството.

хавиер сиера награда планета за невидимият огън

С динамично действие, интригуващи исторически факти и интересни герои, новият роман на Хавиер Сиера обещава да се превърне в един от вълнуващите акценти през следващата година и на родния книжен пазар. Книгата се очаква да излезе на български език със знака на Издателска къща „Хермес” през есента на 2019 г.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", нова книга, Дан Браун, очаквайте, художествена литература, ИК Хермес, испаноезична литература, испанска литература, художествена проза, предстоящи книги, испански писатели, Мадрид, Невидимият огън, Хавиер Сиера, Тамплиерските порти, Египетската тайна на Наполеон, Тайната вечеря, награда „Планета“, исторически романи, приключенски романи, мистерия, мистерии

Коментари