Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Книжни промоции, за да споделим радостта от четенето у дома

Публикувано на 17.03.2020 от adm 0 коментара

Специални отстъпки ви очакват на www.hermesbooks.com до 31 март!

За всички почитатели на книгата електронна книжарница “Хермес” продължава да работи и до 31 март ще зарадва читателите с две специални предложения. С тях екипът ни ви приканва да споделите радостта от четенето… у дома!

25% отстъпка за всички книги на ИК „Хермес“

9

Независимо дали обичате романтичните четива, трилърите, бизнес литературата, ИК „Хермес“ предлага богато разнообразие от заглавия и до края на месеца ще може да ги закупите с 25% отстъпка. Освен всички книги от любимите ви български и чуждестранни автори, промоцията включва занимателни предложения за малките читатели, книги с рецепти, книги игри.

Тук ще откриете и „Малък наръчник по хюга“, „Щастието е чаша чай с теб“, „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Дом“ и още много, четива, които ще ви накарат да се усмихнете, да създадете уют в дома си и които могат да се превърнат в перфектната книжна компания за следващите две седмици.

Вижте всички книги на ИК „Хермес“ тук и ги поръчайте сега с 25% отстъпка!

20% отстъпка за всички здравни книги на www.hermesbooks.com

10

Здравето винаги е било една от основните ценности в нашето общество. Сега обаче си припомняме, че грижейки се за своето здраве, помагаме и на околните. За всички, които се интересуват от книги, които да им помогнат да изградят здравословни навици и да подобрят имунитета си, електронна книжарница „Хермес“ предлага специална промоция с 20% отстъпка до 31 март.

Разгледайте или поръчайте своите книги за грижа за здравето тук.

Екипът на ИК „Хермес“ и електронна книжарница www.hermesbooks.com ви приканва: Останете у дома, бъдете здрави и четете!


Тази публикация се намира в Новини начална

Коментари