Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Мирела Иванова - носител на Литературна награда „Перото” в категория „Поезия”

Публикувано на 02.11.2018 от adm 0 коментара

Мирела Иванова получи тазгодишната Литературна награда „Перото” в категория „Поезия” за своята стихосбирка „Седем. Стихотворения (с) биографии”. Наградата бе връчена от миналогодишния носител Александър Секулов по време на официална церемония в Литературен клуб „Перото”.

мирела иванова награда перото за поезия-2
През месец септември поетесата бе удостоена с Наградата на Столична община за ярки постижения в областта на културата в категория „Литература”. А преди дни беше включена в номинациите за „Културно събитие на годината” на „Площад Славейков”. Победителят в конкурса се определя от читателите, които могат да подкрепят Мирела Иванова и „Седем. Стихотворения (с) биографии”, като гласуват тук.

mirela_-_frontcover

Мирела Иванова е поетеса, писател, драматург на Народен театър „Иван Вазов”, автор на публицистика. Творбите й са превеждани на различни езици, публикувани са в значими литературни издания и са включени в представителни антологии на родната и европейската литература. За работата си Мирела Иванова е награждавана многократно през годините и продължава да получава признание на българската и международната литературна сцена.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с Награда, български поети, поезия, мирела иванова, литературна награда, български автори, Седем. Стихотворения (С) биографии, българска литература, Наградата на Столична община за ярки постижения в областта на културата в категория Литература, Площад Славейков, Културно събитие на годината, Литературна награда Перото, награда за поезия, Литературен клуб Перото

Коментари