Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Мирела Иванова получи Наградата на София за литература

Публикувано на 18.09.2018 от adm 0 коментара

На официална церемония, състояла се на 17 септември в Народния театър „Иван Вазов“, поетесата Мирела Иванова бе удостоена с наградата на Столична община за ярки постижения в областта на културата. Писателката бе наградена в категория „Литература“ за своята най-нова книга – „Седем. Стихотворения (с) биографии“.

мирела-иванова

Премиерата на „Седем. Стихотворения (с) биографии“ се състоя на 11 юни в Камерна зала на Народния театър с участието на седем обичани актриси от театъра. Само ден преди церемонията по награждаването Мирела Иванова се срещна с почитателите си на „Алея на книгата“ в София, където читателите имаха възможност да си вземат стихосбирка с автограф от поетесата.

Мирела Иванова - "Седем. Стихотворения (с) биографии"

Мирела Иванова е носител на множество литературни награди. Стихотворенията, разказите и есетата й са превеждани на всички големи езици, публикувани са в най-значимите литературни издания, включени са в представителни антологии на българската и европейската литература.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с поезия, мирела иванова, Алея на книгата - София, Седем. Стихотворения (С) биографии, съвременни автори, Столична община за ярки постижения в областта на културата, Награда на София

Коментари