Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Националното литературно турне на Владимир Зарев продължава

Публикувано на 06.06.2019 от adm 0 коментара

Първият тираж на „Чудовището“ беше изчерпан за по-малко от месец и вече се подготвя ново издание на романа

Чудовището от Владимир Зарев

След успешни премиери в София, Пловдив, Видин и Лом националното литературно турне на Владимир Зарев продължава. До края на месец юни писателят ще се срещне с почитатели във Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик, Сливен, Поморие, Несебър.

Поради големия интерес към „Чудовището“, първият тираж на книгата беше изчерпан за по-малко от месец. Издателска къща „Хермес“ вече планира ново издание на романа, което ще бъде в книжарниците от 13 юни.

зарев-автографи

В продължение на четири поредни седмици новата книга на знаковия български писател не слиза от класациите на големите книжарски вериги. По време на тазгодишното издание на Пролетен базар на книгата в София „Чудовището“ оглави и ТОП 10 на най-продаваните заглавия на щанда на ИК „Хермес“, а читателският интерес към романа продължава.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с книга, премиера, издателство "Хермес", нова книга, Владимир Зарев, турне, художествена литература, български автори, ИК Хермес, българска литература, премиера на книга, Чудовището

Коментари