Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

За всеки човек има книга. И рано или късно тя винаги го намира.

Публикувано на 03.10.2019 от adm 0 коментара

След успеха на дебютния й роман „Дом“ Камелия Кучер подготвя още една изненада за почитателите на българската литература. „Нощ“ е една вълнуваща история за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта, за предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си. През септември книгата беше представена с официален трейлър, режисиран от Яна Титова.

Първото представяне на книгата ще се състои в София на 10 октомври (четвъртък) от 18,30 часа в „Арена ди Сердика“. Гостите ще могат да научат повече за книгата и автора под звуците на нежна музика. Откъси от романа ще четат актьорите Мартин Методиев и Андреа Йорданова, изпълняващи ролите на Ева и Виторио в трейлъра.

До 6 октомври книгата може да бъде поръчана с персонален автограф. А първите подписани екземпляри вече пътуват към читателите!

камелия-кучер-книга с автограф

Вижте повече за книгата тук или прочетете интервю с автора тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с български автори, дом, камелия кучер, българска литература, български книги, съвременна българска литература, съвременна проза, българска проза, Яна Титова, Нощ, Мартин Методиев, Андреа Йорданова, Арена ди Сердика

Коментари