Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Един ден на снимачната площадка на „Нощ“

Публикувано на 18.09.2019 от adm 0 коментара

Вижте официалния трейлър на втория роман на Камелия Кучер.

Нощ от Камелия Кучер

След като развълнува почитателите на българската литература с дебютния си роман „Дом“, Камелия Кучер се завръща с нова увлекателна история. „Нощ“ разказва за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта, за предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си.

Романът ще бъде в книжарниците от 8 октомври, но читателите вече могат да се потопят в историята на Ева и Виторио с официалния трейлър на „Нощ“!

Нощ - трейлър - 1

Режисьор на видеото е Яна Титова, оператор - Мартин Балкански, продуценти - No Blink (Александър Алексиев и Ники Стоичков), а главните роли се изпълняват от актьорите Мартин Методиев (Виторио) и Андреа Йорданова (Ева). Трейлърът е заснет в Парк-музей "Врана" и проследява една съдбоносна среща между двамата герои, докато гласът на актьора Стоян Алексиев ни потапя в мислите на Виторио.

Нощ - трейлър - 2

По повод работата по видеото режисьорката Яна Титова споделя:
Думите на Камелия винаги са толкова дълбоки и проникновени, че остават в съзнанието за дълго време. Още докато четях първите сцени от "Нощ", благодарение на невероятната способност на Камелия да описва нещата, виждах всичко в картини, и си мислих, колко чувствен филм би се получил. Щастлива съм, че успяхме да заснемем една сцена от книгата, а вълшебството на думите й обхвана целия екип.

Самата Камелия Кучер взима активно участие в подготвянето на трейлъра и определя снимачния ден като силно вълнуващ и незабравим:
Съживихме "Нощ". Неописуемо е усещането да видиш как написаното от теб оживява в картини - моята история, съживена от Яна, Мартин и целия прекрасен екип по един наистина вълшебен начин.

Почитателите на авторката вече могат да направят предварителна поръчка за „Нощ“ от електронна книжарница „Хермес“. Всички читатели, поръчали книгата до 6 октомври включително, ще я получат с персонален автограф.
Вижте повече за книгата или направете поръчка тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, Втората световна война, роман, нова книга, очаквайте, Италия, български автор, художествена литература, дом, камелия кучер, ИК Хермес, българска литература, българска художествена литература, исторически, българска книга, електронна книжарница „Хермес“, Яна Титова, Нощ, трейлър, книга от български автори, Мартин Балкански, продуцентска къща No Blink, Мартин Методиев, Андреа Йорданова, Стоян Алексиев

Коментари