Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Дългоочакваният нов роман на Владимир Зарев ще излезе през пролетта на 2019 г.

Публикувано на 04.12.2018 от adm 0 коментара

Големият български писател Владимир Зарев е почти готов с новия си роман. Книгата ще излезе със знака на „Хермес“ през пролетта на 2019 г., а неин редактор е управителят на издателството – Стойо Вартоломеев.
На среща в дома на писателя двамата обсъдиха някои детайли около ръкописа и открехнаха завесата за това какво да очакват читателите.

владимир зарев и стойо вартоломеев

По думите на редактора новият роман на Владимир Зарев е нюансиран, емоционален и много мъдър. Написан в духа на големите класици Толстой и Балзак, той впечатлява с плътни образи и прецизно вглеждане в детайлите. Вечните теми за любовта и предателството са интерпретирани майсторски, а големият сблъсък между духовното и материалното стои в основата на романа.
За Зарев книгата е неговият щастлив опит да разкаже за себе си, за това, което му е дал и отнел животът и за това, което му дава и отнема старостта. По думите на писателя възрастният човек става по - зависим, но и по-свободен. Той слиза от сцената. От актьор и режисьор се превръща в зрител, а в театъра зрителят е свободният човек.
На фона на нетипичната любовна история, която разказва, Владимир Зарев отправя много силни послания и напомня, че чрез писаното слово ние отстояваме себе си – като отделни индивиди и като нация.

Очаквайте новия роман на Владимир Зарев през пролетта на 2019 г. !

А докато той излезе, можете да се насладите на колекционерското издание на „Поп Богомил и съвършенството на страха“, което излезе със знака на „Хермес“ преди броени дни.

Владимир Зарев и Стойо Вартоломеев нов роман

Впечатлен от новото издание на „Поп Богомил и съвършенството на страха“, Владимир Зарев благодари на „Хермес“ за професионализма.

Вижте повече за книгите на Владимир Зарев тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", нова книга, Владимир Зарев, български автори, Поп Богомил и съвършенството на страха, ИК Хермес, български писатели, българска литература, българска художествена литература, съвременна българска литература, Стойо Вартоломеев

Коментари