Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Нова книга от Мамен Санчес ще зарадва българските читатели през 2019 г.

Публикувано на 30.11.2018 от adm 0 коментара

След успеха на „Щастието е чаша чай с теб“, „С вкус на прясна лимонада“ и последвалите ги романи, през 2019 г. българските почитатели на Мамен Санчес ще могат да се насладят на още една нова книга от испанската авторка - „Времето на жените без часовник“.

Мамен Санчес - нова книга la hora de las mujeres sin reloj

Оригиналната корица на „Времето на жените без часовник“

(La hora de las mujeres sin reloj)

Романът разказва историята на екстравагантната писателка Естела Валиенте – от израстването й в малко провинциално градче, пътя й до Нобеловата награда за литература до драматичните причини, принудили я да се скрие от света и да прекара 50 години от живота си в изгнание. Книгата предлага по малко от всичко - разнообразни герои, всеки със своята история и тайни, криминална интрига, забранена любов... А Мамен Санчес поднася историята с типичния си увлекателен стил, който спечели сърцата на хиляди читатели в България.

Преводът на „Времето на жените без часовник“ е дело на обичаната българска писателка Ивинела Самуилова и се предвижда книгата да бъде публикувана в началото на пролетта.

Мамен Санчес е трето поколение журналист. Заместник главен редактор на популярното списание ¡Hola! и главен редактор на ¡Hola!, Мексико. Майка на пет деца и автор на множество романи, тя продължава да създава интригуващи истории, които забавляват, замислят и омагьосват читатели от цял свят.

Повече за писателката и нейните книги може да видите тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", нова книга, Ивинела Самуилова, романи, очаквайте, Щастието е чаша чай с теб, Мамен Санчес, С вкус на прясна лимонада, художествена литература, съвременна художествена литература, съвременни романи, съвременни автори, ИК Хермес, испаноезична литература, испански автори, испанска литература, Времето на жените без часовник, La Hora de las mujeres sin reloj, испаноезични автори, предстоящи

1 коментар по Нова книга от Мамен Санчес ще зарадва българските читатели през 2019 г.

  • Теа
    Теа каза:

    Обожавам Мамен Санчес и всичките й романи,има уникален изказ и дарба да задържи читателя прилепен към книгата до самия край...моля Ви да преведете и другите й два романа-“Игра на дама” и “Слънчеви очила за дъждовни дни”,според мен ще предизвикат голям интерес и ще зарадвате най-големите почитатели на авторката!

    Posted on 08.09.2019 at 17:20

Коментари