Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Яжте повече и тренирайте по-малко за добро здраве и стройна фигура

Публикувано на 29.01.2019 от adm 0 коментара

Очаквайте "Метаболитният план" на 5 февруари!

Здравословни храни? Няма такова нещо – важно е само какво е здравословно за вас.
Лин-Дженет Реситас

За книгата

Метаболитният план

Ако отслабвате трудно въпреки строгата диета и усилените тренировки, качвате килограми лесно или просто се чувствате безпричинно отпаднали, то вашето решение е метаболитният план. Специалист по хранене и бестселъров автор, Лин-Дженет Реситас отхвърля традиционните препоръки и дава нова формула за ускорен метаболизъм: по-големи порции пълноценна храна и по-леки тренировки. Наред с това тя категорично заявява: Няма полезни храни – важно е само какво е здравословно за вашия организъм. Как ще откриете какво е полезно за вас? Като спазвате 30-дневния режим, включващ ниско реактивни храни и леки упражнения, и постепенно добавяте нови. Накрая ще разполагате с персонализиран план с най-подходящите за вас храни и тренировки.
Основан на научни данни и доказан в практиката, този уникален режим е помогнал на хиляди хора да се сдобият с мечтаната фигура, да подобрят здравословното си състояние и да забавят процесите на стареене. Повече няма да броите калории, няма да се подлагате на строги ограничения и изтощителни физически натоварвания. Благодарение на метаболитния план ще се чувствате и ще изглеждате добре, без да се лишавате от любимите си храни.
Още в началото на книгата Лин-Дженет Реситас заявява: Ако искате да отслабнете, трябва да:
1. Спрете да броите калориите.
2. Спрете да ядете здравословни храни.
3. Спрете да тренирате толкова интензивно.
А ние бихме добавили: Да прочетете „Метаболитният план“!

Три причини да се доверите на матаболитния план:

1. Докато повечето диетолози ви дават универсални решения, Лин-Дженет Реситас предлага индивидуален план – спрямо най-подходящите храни за вас, вашата биохимия и метаболизъм. Сами и в удобството на своя дом, изграждате своя режим на хранене и движение и се радвате на положителните резултати.

2. Общоприетото разбиране е, че храните се делят на вредни и полезни. „Метаболитният план“ ви позволява да се свържете с тялото си, за да прецените кое влияе положително на вашия организъм.

3. Други методи отричат шоколада, алкохола, зърнените храни и одобряват изтощителните физически натоварвания. „Метаболитният план“ доказва, че тялото на всеки човек реагира различно, и както пише самата авторка: Вие сте уникални и заслужавате да знаете какво е подходящо за вас – а то може да е напълно различно от онова, което е подходящо за „повечето хора“.

За авторa

Лин-Дженет Реситас

Лин-Дженет Реситас е специалист по хранене, инструктор по йога и бестселъров автор. Повече от 25 години тя работи в сферата на здравословното хранене, а от услугите й се възползват известни личности, олимпийски атлети, лекари. Редовно получава покани за гостувания в различни телевизионни предавания – като шоуто на „Доктор Оз“, където разказва за своя революционен метод на хранене и спортуване. След огромния успех на първата й книга – „Планът“, в „Метаболитният план“ Лин-Дженет Реситас предлага съвети за още по-ефективно отслабване и здравословен живот, съобразен с индивидуалните предпочитания на всеки човек.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", здравословно хранене, нехудожествена литература, съвременни автори, ИК Хермес, здраве, хранене, Лин-Дженет Реситас, Метаболитният план, шоуто на Доктор Оз, Планът, здравословен живот, отслабване, диети, режим на хранене, хранителни режими, хранителен пла, план за хранене, ускорен метаболизъм, метаболизъм, здравословни храни, здравна литература

Коментари