Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Феноменът, който промени границите на човешките възможности

Публикувано на 24.01.2019 от adm 0 коментара

Очаквайте „Методът на Ледения човек“ на 29 януари!

Методът на Ледения човек

Вим Хоф е живото доказателство, че може би още не познаваме напълно възможностите на човешкото тяло. Студът е неговата стихия, а основното му занимание е да търси комфорта там, където ние изпитваме дискомфорт. И не защото се е родил устроен по-различно от нас, а защото е вложил време да се „пренастрои“.

С невероятните си постижения, сред които над 20 рекорда на Гинес, и уникалното умение да контролира сърдечния си ритъм и кръвообращение, той изумява учените при множеството контролирани изследвания, на които е бил подложен. Способността му да влияе на имунните си реакции открива нови възможности за лечение на редица заболявания.

Десетки хиляди души по целия свят са вдъхновени от Вим Хоф и прилагат метода му, за да подобрят здравето си и да се справят със стреса.

вим-хоф-в-планината

Щом аз мога да правя нещо, всеки може да се научи.

Вим Хоф

За книгата

Съвременните хора водим заседнал начин на живот и прекарваме дълги часове в затворени помещения с климатични инсталации. Трудно понасяме критични температури и тежки натоварвания и ги избягваме. Един човек обаче изцяло преобръща представите ни за физическа издръжливост. Холандецът Вим Хоф – известен по цял свят като Ледения човек – държи над 20 световни рекорда за екстремни постижения. Сред невероятните му подвизи са най-дълъг престой в контейнер с лед, маратон по шорти зад Северния полярен кръг и в пустинята без прием на течности, катерене на връх Еверест по шорти. И нещо повече – изследванията доказват, че Вим Хоф притежава уникалното умение да контролира имунната и вегетативната си нервна система. Как е възможно това? В тази книга Ледения човек разкрива простия си, но ефективен метод, който се заключава в три основни компонента: студови тренировки, дихателни техники и отдаденост. Свидетелствата за ползите от него са множество: повишен имунитет и тонус, по-добър сън и намалени нива на стрес. Не е необходимо да плувате под леда или да изкачите връх по шорти, но с редовното прилагане на метода можете да постигнете по-добро физическо и психическо здраве, като възстановите връзката си с вътрешния си източник на неподозирана сила.

Вижте повече за "Методът на Ледения човек".


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", нова книга, нехудожествена литература, ИК Хермес, здраве, Методът на Ледения човек, Ледения чове, Вим Хоф, Кун де Йонг, физическо здраве, психическо здраве, дишане, дихателни техники, студови тренировки, здравни съвети, техники за здраве, изграждане на имунитет

Коментари