Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Направете този Свети Валентин още по-вълнуващ с „Ултима“!

Публикувано на 05.02.2019 от adm 0 коментара

В началото бе Маестра. След това – Домина. Сега е ред на Ултима!

В книжарниците от 12 февруари!

Ултима

Последната книга от предизвикателната трилогия на Л. С. Хилтън излиза точно навреме, за да разчупи стереотипите, да прогони свенливостта и да ви освободи от задръжките! Дългоочакваният финал на еротичната трилър поредица разпалва въображението, а криминалната сюжетна нишка поддържа интереса на читателя до последната страница. Февруари е месецът на любовта и виното, а този горещ роман определено ще допринесе за разпалване на страстите и ще създаде подходящата „празнична“ атмосфера.
Не се стеснявайте – осмелете се да го прочетете!

За книгата

Красивата собственичка на художествена галерия Елизабет лесно разпознава фалшификатите. В крайна сметка собственият й живот е една илюзия. От истинското й име и самоличност вече няма и следа. Те са дълбоко скрити под мрежа от лъжи и труповете на мъже, безразсъдно изпречили се на пътя й.
Елизабет се оказва въвлечена в смъртоносна игра между сръбски подземен бос и корумпиран италиански полицай, който не й е безразличен. Тя е изправена пред огромно предизвикателство: да създаде фалшификат на картина, който престижна аукционна къща да продаде за рекордна сума. За Елизабет възможността да отмъсти и на бившия си шеф е вълнуваща почти колкото нетрадиционния секс, към който е пристрастена. Особено при положение че залогът е собственият й живот и този на мъжа, когото обича.

За авторката

l.php

Л. С. Хилтън е носителка на наградата „Автор на 2016 г.“ на списание „Гламър“. Провокативната й трилогия за „Маестра“, „Домина“ и „Ултима“ е преведена на над 40 езика.
Л. С. Хилтън завършва Оксфорд, а след това учи история на изкуството в Париж и Флоренция. Пише статии за големи ежедневници и модни списания, работила е като преводач, арткритик и радиоводещ. Автор е на няколко исторически романа и биографии.
Днес живее в Лондон, където работи по книгите си. След завършването на еротичната трилогия смята да се отдаде на нови жанрове. Предстои да видим с какво ще ни изненада след „Ултима“.

Маестра - Домина - Ултима - трилогия

Трилогията „Маестра“, „Домина“ и „Ултима“ от Л. С. Хилтън


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хермес, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", трилър, романи, трилогия, криминален роман, еротика, Маестра, Л.С. Хилтън, домина, ИК Хермес, романтични книги, романс, английски писатели, Ултима, еротичен роман, еротични книги, еротична поредица, поредица, книжни поредици, провокативни романи, еротичен трилър, съвременни книги, книги за Свети Валентин, съвременни авторки

Коментари