Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

3 правила за щастливи спомени от Майк Викинг

Публикувано на 04.11.2019 от adm 0 коментара

Според Майк Викинг създаването на щастливи спомени е изкуство, което можем да изучим и да усъвършенстваме. Споделяме три изпитани правила от книгата, които ще ви помогнат в това начинание. А още полезни правила и съвети ви очакват в най-новата книга на Викинг "Изкуството да създаваме спомени"

#1. Овладейте силата на нещата, които ви се случват за пръв път. Търсете нови преживявания и направете дните си необикновени.

Праивла за щастливи спомени 1

#2. Ангажирайте всички сетива. Не разчитайте само на очите. Спомените могат да имат и звук, аромат, допир или вкус.

Праивла за щастливи спомени 2

#3. Обръщайте повече внимание. Отнасяйте се към щастливите си моменти така, както бихте се отнесли към човека, с когото излизате на среща. Дайте им цялото си внимание!

Праивла за щастливи спомени 3

Повече за създаването на щастливи спомени ще научите в новата книга на Майк Викинг! А в „Малък наръчник по хюга и „Малък наръчник по люка може да си припомните тайните на щастието в Дания и по света.

Книги от Майк Викинг


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с хюга, Майк Викинг, щастие, малък наръчник по хюга, малък наръчник по люка, нехудожествена литература, Изкуството да създаваме спомени, люка, Дания, Meik Wiking

Коментари