Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Представяне на „Пиафè“ по време на Аполония 2018

Публикувано на 31.08.2018 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ще се включи в културната програма на Аполония 2018 с представяне на последния роман от Недялко Славов „Пиафè“.

Piafe_final_krila1

Събитието ще се състои на 3 септември, понеделник, от 20:00 ч. в Художествената галерия на град Созопол, а романа и автора ще бъдат представени от проф. Михаил Неделчев.

„Пиафè“, е книга за трагизма на любовта в нашия все по-абсурден свят.  В неговото мото: „Това сме ние – цялото човечество, решено с първата му формула – жена и мъж, които идват – жена и мъж, които си отиват“, е кодът на връзката между двамата герои Крис и Зара. Романът е шоков, шеметен и безмилостен.
Авторът на бестселъра „Камбаната“ отново е верен на себе си да разсъждава мащабно и провиденчески над големите теми на съвремието ни.

Отзиви за „Пиафè“

В литературата е важно да си единствен, а Недялко Славов е избрал точно този път!

Калин Донков

„Пиафè“ е пророчески роман за опита на човека да разкъса веригата на раждането и умирането.

Александър Секулов

Крис и Зара. Тъжна и вълнуваща история за неосъществения танц на любовта пиафè.

Стойо Вартоломеев

nedialko-slavov_new-01

Поет, писател и драматург Недялко Славов е сред най-успешните съвременни български автори. Носител е на редица награди, сред които Националната награда за литература „Хр. Г. Данов“ (2011, 2017), награда „Хеликон“ (2015, 2016), „Цветето на Хеликон“, награда „Иван Николов“, награда „Пловдив“ и др.
Автор е на романите „Камбаната“,„Фаустино“„432 херца“„Портрет на поета като млад“„Вертиго“, поетичния сборник „Мраморни години“, пиесите „Аляска“ и „Борса за трупове“, сборника „Филипополски разкази“. Творбите му са превеждани на английски, немски, руски и гръцки.

Почитателите на литературата могат да се срещнат с него в Художествената галерия на град Созопол на 3 септември. Заповядайте!


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална, Предстоящи събития и беше тагната с Хермес предствя, събития, недялко славов, представяне на книга, Аполония, камбаната, художествена литература, български автори, пиафе, проф. Михаил Неделчев, съвременна художествена литература, съвременни български автори

Коментари