Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Чудовището" от Владимир Зарев в Русе на 23.10

Публикувано на 15.10.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Чудовището“ от Владимир Зарев
в град Русе
Заповядайте на 23 октомври (сряда) от 18,00 часа
в РБ „Любен Каравелов“, ул. „Дондуков-Корсаков“ №1!

Премиера на Чудовището в Русе

След премиерите на „Чудовището“ в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик, Сливен, Видин, Лом, Поморие, Несебър и Хасково националното литературно турне на писателя Владимир Зарев продължава във Велико Търново, Русе и Разград!
Премиерата в град Русе се провежда съвместно с РБ „Любен Каравелов“. По време на събитието, редакторът на книгата и управител на Издателска къща „Хермес“ Стойо Вартоломеев ще представи автора и ще разкаже повече за работата по романа. Гостите ще имат възможност да чуят откъси от книгата и да получат персонален автограф от Владимир Зарев.

Вижте повече за автора и книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с премиера, представяне, Издателска къща "Хермес", роман, Владимир Зарев, представяне на книга, български автор, художествена литература, български писатели, българска литература, български книги, българска художествена литература, съвременна българска литература, книжно събитие, премиера на книга, Стойо Вартоломеев, Чудовището, РБ „Любен Каравелов“ Русе, събитиет

Коментари