Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Дом" в Пловдив на 19 март

Публикувано на 15.03.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Дом“ от Камелия Кучер
в град Пловдив

Премиера на Дом в Пловдив

Заповядайте на 19 март (вторник) от 18,00 часа
в Книжарница „Хермес“ - Централ, бул. „Княз Александър I“ №43

За автора

Камелия Кучер

Камелия Кучер (1985 г.) издава своя дебютен роман „Дом“ след години пътуване по света, преди окончателно да се завърне в България заедно със семейството си. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, Камелия Кучер завършва образованието си в Женева.
Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия, а „Дом“ е написан в рамките на една година. Както самата тя го описва: „едно откровение, най-сетне узряло достатъчно, за да стигне до света извън бюрото ми“.

За книгата

Една трогателна история, преплела много човешки съдби
по пътя им към Дома!

Париж, 2016 г.

Франсоа Бернард е уважаван преподавател в Сорбоната и литературен критик. Той разказва една история, която започва, когато е бил на 13 години.

Марсилия, 1967 г.

Франсоа расте без обич и подкрепа от отчуждените си родители. И го приема за нормално. До деня, в който семейството на най-добрия му приятел Джейкъб го кани на вечеря. Сравнението между уюта и топлината в тяхната къща и студенината и пустотата в неговия дом е болезнено. В тежката и драматична за него нощ Франсоа среща младата и красива алжирка Фатима. И това белязва живота му завинаги. Благодарение на нея той тръгва по пътя на съзряването. Път, който ще го отведе в Париж, но и много по-далеч – към любовта, прошката и осъзнаване смисъла на живота.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с хермес, "Хермес" представя, премиера, представяне, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", Пловдив, роман, нова книга, събития, очаквайте, представяне на книга, книжарница Хермес - Централ, среща с автограф, художествена литература, дом, камелия кучер, ИК Хермес, съвременна българска литература, среща с автор, премиера на книга, съвременна проза, среща с писател, съвременни авторки, Хермес Пловдив

Коментари