Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Нощ" в София на 10 октомври

Публикувано на 01.10.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Нощ“ от Камелия Кучер
в град София!

Заповядайте на 10 октомври (четвъртък) от 18,30 часа
в хотел „Арена ди Сердика“ - ул. „Будапеща“ №2,
„Амфитеатър на Сердика“!

Нощ - премиера в София

На 10 октомври в "Арена ди Сердика" ще настъпи ”Нощ”. Топла, приятелска и вълнуваща Нощ, изпълнена с музика, един приказен трейлър и... думи. Думи от ”Нощ”, думи за ”Нощ” и думи, които да ни свържат в разговор за книгите и творчеството.

Камелия Кучер

Заповядайте в зала "Амфитеатър Сердика", за да споделим ”Нощ” заедно!

За книгата

Нощ от Камелия Кучер

Рим, 1943 г.
В жестоките времена на войната едно момче с пъстри очи търси пътя към едно момиче с лунички, в което се влюбва от пръв поглед. Виторио копнее да стане част от света на Ева. Наблюдава книжарницата на баща й, запленен от всичко, което я заобикаля. Но една съдбовна нощ прекършва невинното им детство и стъпква мечтите им. Ева е отведена надалеч, а Виторио се чувства безсилен пред лицето на съдбата, смъртта и жестокостта.

Умбрия, 1991 г.
Виторио води тих и усамотен живот, докато един ден пътя му пресича непознато момиче с лунички, което му напомня миналото. Избягала от дома си, своенравната Лучия е познала болката от загубата също като него. В желанието си да й помогне, Виторио постепенно разголва душата си, връщайки се към спомените си за копнежите, отчаянието и любовта, озарила живота му. И решава да разкаже в книга историята на тази любов.

Една история за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта. За предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си.

За автора

камелия-кучер-снимка

Камелия Кучер издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. след години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България.
Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия. Година след публикуването на „Дом“ читателите й ще могат да се насладят на втория й роман – „Нощ“.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с премиера, Втората световна война, Събитие, роман, представяне на книга, история, български автор, художествена литература, дом, камелия кучер, българска литература, българска художествена литература, проза, премиера на книга, художествена проза, книжни събития, българска книга, Нощ, Арена ди Сердика, историческа книга

Коментари