Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Морски записи" във Варна на 8 август

Публикувано на 19.07.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Морски записи“ от Антон Георгиев
в град Варна!
Заповядайте на 8 август (четвъртък) от 18,30 часа
в Книжарница „Хермес“ - Варна, бул. „Осми приморски полк“ №55!

Премиера на Морски записи във Варна

„Морски записи“ е за всички, които чувстват, че лятото е много повече от сезон и морето – много повече от място за ваканцията. Заповядайте в книжарница „Хермес“ - Варна, за да се потопим заедно в тези красиви разкази, стихове и мисли с дъх на лято и море и да си припомним, че щастието се крие в малките неща!
Премиерата на дебютната книга от Антон Георгиев в морската столица ще бъде част от културната програма на „Алея на книгата“ - Варна 2019 г. След това представянията на „Морски записи“ продължават в Бургас и Созопол на 9 и 10 август.

За книгата

Морски записи от Антон Георгиев

С дъх на море…

„Морски записи“ са уловените частици, мисли, образи, места и ситуации, които са полепнали по пръстите ми. Те разказват за пясък и сол, рибари и дракони, хазяйки и туристи, потъване и изплуване. „Морски записи“ са леки и неангажиращи, но често вълнуващи и променливи. И ако им се доверите, поне за кратко „Морски записи“ ще ви дадат едно познато чувство. Подобно на онова, което човек изпитва, когато гледа към хоризонта над морето след залез и усеща лекота и в същото време някаква странна мъдрост, без да има каквато и да е реална причина за това.

От автора

За автора

Антон Георгиев

Антон Георгиев е роден на 6 февруари 1985 г. в София. Завършва Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“. Учи културология в Софийския университет. От 10 години се занимава с реклама. Пише сценарии, послания и измисля концепции. Различни негови проекти получават награди на фестивали за креативност. В момента Антон е творчески лидер в рекламна агенция. 
„Морски записи“ са неговият дебют като автор. Те обединяват разкази, поезия и мисли, вдъхновени от живота му между морето и града. С красив, изчистен и интригуващ стил, Антон има какво да ни каже.

Вижте книгата тук.


Тази публикация се намира в Без категория и беше тагната с хермес, "Хермес" представя, премиера, представяне, „13 ВЕКА БЪЛГАРИЯ“, Събитие, нова книга, алея на книгата, варна, разкази, представяне на книга, български писатели, българска литература, съвременна българска литература, книжно събитие, премиера на книга, премиера в книжарница Хермес, книжарница Хермес - Варна, стихове, море, Антон Георгиев, Морски записи, мисли, сентенции, Алея на книгата - Варна 2019

Коментари