Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Непадаща звезда“ от Георги Константинов в Сливен - 12.02

Публикувано на 05.02.2020 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ и Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ - Сливен ви канят на премиера на „Непадаща звезда“ от Георги Константинов!

премиера на непадаща звезда в сливен

Заповядайте на 12 февруари (сряда) от 17,00 часа
в РБ „Сава Доброплодни“ - Сливен, ул. „Никола Карев“ 1!

В навечерието на празника на любовта ще се потопим в света на поезията със стиховете на един от най-нежните български лирици Георги Константинов.
Авторът има повече от 35 стихосбирки, сред които „Една усмивка ми е столица“, „Общителен самотник“, „Обичам те дотук“, „Миг като вечност“. По негови текстове са създадени много естрадни песни, които се превръщат в хитове. Поезията на Георги Константинов е превеждана на английски, френски, руски, японски, немски, гръцки, арабски, хинди и др. езици. Носител е на национални и международни награди.
В „Непадаща звезда“ са събрани съвременни негови стихове, писани през последните години. Очакваме ви в РБ „Сава Доброплодни“ - Сливен, за да се насладим заедно на една вдъхновяваща поетична вечер!

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с премиера, Георги Константинов, Събитие, поезия, книга с автограф, миг като вечност, РБ „Сава Доброплодни“ - Сливен, Непадаща звезд

Коментари