Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Новата медицина“ от д-р Светла Балтова в Пловдив на 11 април

Публикувано на 03.04.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Новата медицина“ от д-р Светла Балтова
в град Пловдив

премиера на новата медицина в Пловдив

Заповядайте на 11 април (четвъртък) от 18,00 часа
в Книжарница „Хермес“ - Централ, бул. „Княз Александър I“ №43

За автора

Светла Балтова

Д-р Светла Балтова има дългогодишна практика като специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология. В търсене на същинските причини за болестите и ефективни методи за лечението им тя изучава задълбочено редица алтернативни подходи. Д-р Балтова се нарежда сред водещите експерти по лечение с цветните есенции на д-р Бах, паневритмия, холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология.
Д-р Балтова е автор на две книги по астропсихология: „Астрология и астропсихология за всеки“ и „Планетите и ритъмът на човешкия живот“, и е съставител на няколко тематични сборника с извадки от лекции на Учителя Петър Дънов.
Изнася в България и в чужбина множество семинари, лекции, курсове в областта на холистичната медицина, астрология, паневритмия, цветолечение по метода на д-р Бах.

За книгата
Ръководство по холистична медицина от водещ експерт по лечебните практики на Петър Дънов и цветолечението на д-р Бах!

новата медицина от д-р светла балтова

В „Новата медицина“ д-р Балтова споделя своя богат опит в духовното и стандартното медицинско познание. В нея читателят ще намери информация за ролята на всеки от главните органи на тялото, основаваща се предимно на учението на Петър Дънов, в съчетание с астрологичните принципи и закони. Съветите за лечение включват главно работа върху себе си посредством осъзнаване на погрешните или закостенелите мисловни и емоционални модели, които се проявяват в тялото като болестни оплаквания. Тук ще намерите и насоки за лечение с природните елементи, хранене, двигателна активност, дихателни упражнения и визуализация. Методите са заимствани основно от учението на Петър Дънов и принципите на цветолечението на д-р Бах, които авторката прилага дълги години в практиката си.

*Вижте повече за книгата и д-р Светла Балтова тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с "Хермес" представя, премиера, представяне, "Хермес" - Централ, Пловдив, Събитие, Светла Балтова, астрология, представяне на книга, Петър Дънов, книжарница Хермес - Централ, български автори, среща с автор, премиера на книга, д-р Светла Балтова, д-р Бах, Астрология и астропсихология за всеки, Планетите и ритъмът на човешкия живот, паневритмия, холистична медицина, астропсихология, медицинска астрология, цветолечение, цветолечение по метода на д-р Бах, Новата медицина, Учителя Петър Дънов, бтлгарски писатели

Коментари