Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Рекет" от Евгений Тодоров в София - 28.02

Публикувано на 26.02.2020 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на

ПРЕМИЕРА

на „Рекет“ от Евгений Тодоров
в град София!

Премиера на Рекет в София

Заповядайте на 28 февруари (петък) от 18,30 часа
в Книжен център „Гринуич“, бул. „Витоша“ №37!

За книгата

В тази книга има цяла галерия герои на Прехода, които са успели да забогатеят и да придобият власт. Тези хора са ни сравнително познати. Някои от тях са възпети във високотиражни литературни произведения. Тази книга обаче е различна. Тя се занимава най-вече с жертвите на Прехода, с онези интелигентни, а може би и талантливи хора, които не могат да намерят мястото, което заслужават. Някои от тях не искат да се примирят със системата. И тръгват срещу нея с едно от изпитаните й оръжия: РЕКЕТА...

За автора

Евгений Тодоров е пловдивски журналист, драматург, режисьор, в един момент е бил амбулантен търговец, бакалин, кръчмар и какво ли не. Да не забравим – и един от най-четените блогъри у нас. Неговите блогове имат вече близо 5 милиона посещения.
В първата си книга – „Записки по българския преход“, и в „Тайни писма до Бойко Борисов“ той описа и коментира живота ни през последните 20 години, в „Наръчник на носталгика“ документира бита ни от времето на
соца, а в превърналата се в бестселър „Особености на филибелийския характер“ се опита да въвлече читателите в размисъл за онова, което отличава пловдивчанина от всички други. Изключително популярна е неговата поредица „Запомнете Пловдив“.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с Събитие, Евгений Тодоров, Запомнете пловдив, премиера на книга, Книжен център Гринуич, "Рекет"

Коментари