Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Сбогом, дневнико!" в Сливен на 23 юли

Публикувано на 17.07.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
НА „СБОГОМ, ДНЕВНИКО!“ ОТ НЕНКО ГЕНОВ
в град Сливен
Заповядайте на 23 юли (вторник) от 11,00 часа
в РБ „Сава Доброплодни“, ул. „Никола Карев“ №1

Премиера на Сбогом дневнико в Сливен

Внимание! Тази книга не е за сухари!
Е, това е краят... Щом този дневник е в ръцете ти, значи, ме е сполетяло нещо ужасно. Явно родителите ми са разбрали, че загубих чисто новия си суперскъп телефон, и са ме заточили на доживотна каторга.
Само че аз не съм виновен за нищо от случилото се! Честна дума! Просто животът е несправедлив и аз станах жертва на обстоятелствата.
Нека моята тъжна съдба на многострадален ученик ти послужи за пример, че човек не знае какво може да му се стовари на главата.
Как да се сдобиеш с нов телефон, когато старият вече не отговаря на високите ти стандарти? И как да оцелееш, ако изгубиш този суперскъп телефон още на първия учебен ден в новото училище? „Сбогом, дневнико!“ от Ненко Генов дава няколко възможни отговора на тези въпроси, а накрая може би ще се окаже, че животът без телефон не е толкова скучен и безсмислен – особено ако си водиш дневник.
„Сбогом, дневнико!“ е една забавна история, която говори на езика на децата и засяга темите за семейството, приятелството, опазването на околната среда. Всичко това е поднесено с много хумор и придружено с илюстрации от автора, препратки към музика, филми, игри. 

Книгата е чудесно развлечение за лятната ваканция.

За автора

ненко генов портрет

Навремето Ненко Генов е бил ученик. После, вместо да се отърве, е продължил да учи – най-напред английска филология, а след това и кинорежисура. Работил е няколко години в телевизия, но тъй като не му поверили епизод на „Междузвездни войни“, в момента кротко се преструва на учител по английски. Живее в Полша със семейството си, където е и сценарист на няколко детски театрални постановки. „Сбогом, дневнико!“ е първата му книга.

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Без категория и беше тагната с хермес, премиера, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", Детски книги, Събитие, Стара Загора, представяне на книга, българска литература, Сбогом дневнико, Ненко Генов, детска книга, РБ „Сава Доброплодни“ Стара Загора

Коментари