Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Ставри и Прокопи. Истории до контейнера за смет“ в София!

Публикувано на 28.11.2019 от adm 0 коментара

Заповядайте на 4 декември (сряда) от 18,30 часа
в Книжен център „Гринуич“, бул. „Витоша“ №37 на премиерата на „Ставри и Прокопи. Истории до контейнера за смет“ 
от Ана Стоилова, Мая Лилова и Бела Лилова!

Ставри и Прокопи покана

Заповядайте в Книжен център „Гринуич“, за да станете част от изпълнените с малки недоразумения и мъдри заключения приключения на двете кучета Ставри и Прокопи!

Насладете се на това любопитно и нестандартно събитие!

За книгата

Ставри и Прокопи са приятели. Те споделят един дом, храната си, премеждия, истории, а понякога и еднакви виждания за света. Имат оживени социални контакти и се наслаждават на живота.

Ставри и Прокопи са кучета и с удоволствие биха ви заговорили на улицата, но за жалост, вие няма да ги разберете – ще си помислите, че лаят.

Те са персонажи от детството на две пораснали момичета и сега се завръщат, за да разместят местата на сериозното и забавното, на важното и незначителното, на страшното и обичаното, и дори да променят представата ни за времето. В новите им истории има малки недоразумения, прости обяснения на сложни казуси и мъдри заключения. Всичко е лесно, когато умееш да бъдеш приятел. И когато в небето над теб прелита ято чавки – сутрин на север, а вечер на юг.

сем. Лилови

Много неща могат да обединят строител, художник и физик, освен това, че са семейство – общи приятели, пътешествия, интереси към изкуство. Или една книга, в която да вложат свои опит и знания, преживявания и хобита. В нея приказките за лека нощ са се превърнали в разкази за възрастни, а нашият свят изглежда по-различен в чуждите очи.

Вижте още за книгата и интервю с авторите тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", представяне на книга, художествена литература, български автори, българска литература, премиера на книга, Илюстровани издания, Ана Стоилова, Мая Лилова, Бела Лилова, Ставри и Прокопи, „Ставри и Прокопи. Истории до контейнера за смет“, българска съвременна литература

Коментари