Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на "Странстващият албатрос" в София - 5 септември

Публикувано на 27.08.2019 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Странстващият албатрос“ от Деметра Дулева
в град София!
Заповядайте на 5 септември (четвъртък) от 18,30 часа
в Книжен център „Гринуич“ - бул. „Витоша“ №37!

Премиера на Странстващият албатрос в София

Дебютният роман на Деметра Дулева - „Странстващият албатрос“ е една история за дългия път към щастието и вечния стремеж да откриеш мястото си в света. Специално за премиерите на романа, авторката ще пристигне от Париж, където живее от години.
По време на събитието книгата и авторката ще бъдат представени от писателя Цанко Лалев. Гостите ще чуят откъс от романа, ще научат повече за необикновената птица, вдъхновила заглавието и за пътя от кратките записки и разкази до завършената книга.

За “Странстващият албатрос“

Странстващият албатрос

Габриела слиза на Северната гара в Брюксел с малко багаж, китарата на Нико и една черна котка. Но храброто й пътуване, изпълнено с неочаквани срещи и странни премеждия, едва сега започва. Животът в крайните квaртали на София, Брюксел и Париж може да е удивително еднакъв. Защото най-трудно навсякъде е това, което Габриела единствено търси: да бъде отново щастлива...

За автора

деметра дулева

Деметра Дулева завършва италианска филология и английски език в Софийския университет. Специализира сравнително езикознание в Рим. Години работи като преводач на свободна практика. От 2003 година се присъединява към състава на Министерството на външните работи. „Странстващият албатрос“ е първата й книга.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с книга, софия, хермес, премиера, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", Събитие, роман, България, Книжен център „Greenwich“, представяне на книга, Париж, български автори, съвременна художествена литература, ИК Хермес, български писатели, български книги, българска художествена литература, съвременна българска литература, книжно събитие, пътуване, Книжен център Гринуич, Деметра Дулева, Странстващият албатрос, Брюксел, пътешествие, Прехода

Коментари