Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Тъй рече баба Ега“ в клуб „Седем“ - Велико Търново - 20.02

Публикувано на 04.02.2020 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ ви кани на премиера на „Тъй рече баба Ега“ от Ивинела Самуилова
в клуб „Седем“ - Велико Търново!

Premiera - Baba Ega - Turnovo Sedem EVENT-small

Заповядайте на 20 февруари (четвъртък) от 19,00 часа
в клуб „Седем“ - Велико Търново - ул. „Дондуков“ 27!

След „Бабо, разкажи ми спомен“, която бе избрана за „Любима книга на България” за 2016 г., Ивинела Самуилова ни представи дългоочаквания си нов роман - „Тъй рече баба Ега“ в края на 2019 г. Още преди публикуването си книгата се радваше на изключителен интерес от страна на читателите, благодарение на което се нареди в челната тройка на ТОП 20 с най-продаваните книги от ИК „Хермес“ през изминалата година.
След официалните премиери на книгата в София и Пловдив, литературното турне на Ивинела Самуилова продължи в Разград и Варна, а през февруари писателката ще посети Велико Търново и Русе.
По време на срещата в клуб „Седем“ книгата ще бъде представена от управителя на Издателска къща „Хермес“ Стойо Вартоломеев. Читателите ще чуят повече за лечебните практики и вярвания, съхранени още от времето на древните траки, както и до кои интересни места е достигнала Ивинела Самуилова при проучванията си. Гостите ще могат да зададат своите въпроси и да си вземат персонален автограф.

Вижте повече за книгата и автора тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с Събитие, Ивинела Самуилова, Бабо разкажи ми спомен, литературно събитие, премиера на книга, Тъй рече баба Ега

Коментари