Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Заблудите на психиатъра“ от Йордан Иванов в град Лом!

Публикувано на 03.12.2019 от adm 0 коментара

Заповядайте на 10 декември (вторник) от 17,30 ч. в Народно читалище „Постоянство 1856“, за се потопете в новия иронично-драматичен роман на Йордан Иванов Заблудите на психиатъра“!

Заблудите на психятъра

За книгата

„Заблудите на психиатъра“ е иронично-драматичен роман с три основни сюжетни линии. Директор на психиатрична болница, около петдесетте, решава да даде шанс на любовта в живота си... Поверената му клиника се нуждае от ремонт, той моли за помощ от здравното министерство... Психичноболен пироман иска да се кръсти в Христа, за да се изрази чрез него Божията воля...

Действието се развива в наши дни. Наши са и политиците, кариеристите, поповете, разгонените сестри и санитарите, грешниците, пенсионерите, ракията, лудите. Дори и заблудите.

Читателят се чуди: да се смее или да плаче.

За автора

Йордан Иванов е роден в Лом през 1954 година. Живее в града и работи като лекар. Има две издадени книги от „Хермес“: сборника с разкази „Шизофреничката“ (2016 г.) и романа „Търновската корона“ (2018 г.), отличен с наградата за литература „Цибрански“ през същата година.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с художествена литература, български автори, българска литература, съвременна проза, Книги на Издателска къща "Хермес", Йордан Иванов, „Заблудите на психиатъра“

Коментари