Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автограф с Мирела Иванова на 16 септември!

Публикувано на 10.09.2018 от adm 0 коментара

Заповядайте на шатра №9 в неделя от 16 часа за да се срещнете с авторката на „Седем. Стихотворения (С) биографии“!

POSTER-Sedem - Kniga s avtograf 2018

Като част от културната програма на "Алея на книгата" – София 2018 ИК „Хермес“ ви кани на среща с автограф с Мирела Иванова! Почитателите на литературата ще могат да се срещнат с българската писателка и поетеса на 16 септември (неделя) от 16 часа на шатра №9.

За автора

Мирела Иванова

Мирела Иванова присъства на българската литературна сцена с поезия, проза, литературна критика, публицистика, киносценарии и преводи от немски. Води своя авторска рубрика в „Дойче Веле“. Драматург е в Народния театър „Иван Вазов“.
Стихотворенията, разказите и есетата на Мирела Иванова са превеждани на всички големи езици, публикувани са в най-значимите литературни издания, включени са в представителни антологии на българската и европейската литература.

Мирела Иванова е носител на множество литературни награди, сред които и Наградата за модерна поезия от Източна и Югоизточна Европа. През 2003 г. получава Националната награда за българска художествена литература „Христо Г. Данов“. През 2008 г. е наградена от Баварското министерство на културата с едногодишна писателска стипендия в международния творчески дом „Вила Конкордия“.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с поезия, среща с автограф, мирела иванова, Алея на книгата - София, Седем. Стихотворения (С) биографии

Коментари