Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автора на "ТОП мистериите на България" в Русе на 19 януари

Публикувано на 18.01.2019 от adm 0 коментара

Заповядайте на 19 януари (събота) от 13,00 часа в книжарница "Хермес" Русе, ул. "Александровска" № 71, за да научите повече за "ТОП мистериите на България" лично от автора Слави Панайотов!

ТОП мистерии на българия - среща с автограф със Слави Панайотов в Русе

 

Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7000 години? Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък? Има ли гробница на египетска богиня в Странджа? Отговорите на тези и още много въпроси ще ви очакват по време на срещата с автограф със Слави Панайотов!

По-известен като Слави от The Clashers, авторът е основател на едноименния български YouTube канал. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации, а сега дойде време за книга, свързана с България.

ТОП мистериите на България

Стартът на националното турне бе даден в книжарница "Хермес" Пловдив на 26 декември 2018. Първите за 2019 г. срещи се проведоха във Варна и Бургас, а след Русе Слави Панайтов ще се срещне с почитателите си в книжарници "Хермес" в следните градове:

Велико Търново - 26.01.2019 г.
Стара Загора - 27.01.2019 г.

Заповядайте, за да разкрием заедно "ТОП мистериите на България" и да споделим радостта от четенето!

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с книжарници "Хермес", България, нова книга, представяне на книга, история, среща с автограф, български автори, съвременни български автори, нехудожествена литература, премиера на книга, мистерии, ТОП мистериите на България, Слави от The Clashers, The Clashers, книги за България, Слави Панайотов, легенди, ТОП мистерии на България, YouTube, география, влогъри, книжарница Хермес Русе, ТОП класации, среща с писател

Коментари