Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автора на "ТОП мистериите на България" във Варна и Бургас на 12 и 13 януари

Публикувано на 21.12.2018 от adm 0 коментара

Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7000 години? Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък? Има ли гробница на египетска богиня в Странджа?

Тези и още много въпроси са събрани в книгата "ТОП мистериите на България", а сега имате възможност да чуете отговорите лично от автора Слави Панайотов!

Очакваме ви на 12 януари (събота) от 13,00 часа в книжарница "Хермес" Варна, бул. „Осми приморски полк” № 55!

ТОП мистерии на българия - среща във Варна

И на 13 януари (неделя) от 13,00 часа в книжарница "Хермес" Бургас, ул. "Янко Комитов" 6, Galleria Burgas!

ТОП мистериите на България среща в БургасПо-известен като Слави от The Clashers, авторът е основател на едноименния български YouTube канал. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации, а сега дойде време за книга, свързана с България.

ТОП мистериите на България

Стартът на националното турне бе даден със среща в книжарница "Хермес" Пловдив на 26 декември 2018, а след Варна и Бургас, срещите с читатели продължават в книжарници "Хермес" в следните градове:

Русе -19.01.2019 г.
Велико Търново - 26.01.2019 г.
Стара Загора - 27.01.2019 г.

Заповядайте, за да разкрием заедно "ТОП мистериите на България" и да споделим радостта от четенето!

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с хермес, книжарница "Хермес", събития, представяне на книга, среща с автограф, среща с автор, премиера на книга, Слави от The Clashers, The Clashers, Слави Панайотов, ТОП мистерии на България, книжарница Хермес - Варна, книжарница Хермес - Бургас, книжни събития

Коментари