Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автора на "ТОП мистериите на България" във Велико Търново на 26 януари

Публикувано на 18.01.2019 от adm 0 коментара

Каним ви на 26 януари (събота) от 13,00 часа в книжарница "Хермес" Велико Търновоул. "Васил Левски" № 9 за среща с автограф с автора на "ТОП мистериите на България" - Слави Панайотов!

TOP Mistrerii - Turnovo

 

Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7000 години? Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък? Има ли гробница на египетска богиня в Странджа? Всичко това и още много итересни факти ще можете да научите лично от Слави Панайотов на 26 януари!

По-известен като Слави от The Clashers, авторът е основател на едноименния български YouTube канал. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации, а сега дойде време за книга, свързана с България.

ТОП мистериите на България

Националното турне за представяне на книгата започна на 26 декември 2018 г. в книжарница "Хермес" Пловдив. 

В началото на януари авторът се срещна с почитателите си във Варна, Бургас и Русе, а на 27.01.2019 г. ще посети Стара Загора - отново от 13,00 ч. в книжарница "Хемрес".

Заповядайте, за да разкрием заедно "ТОП мистериите на България" и да споделим радостта от четенето!

Вижте повече за книгата тук.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с хермес, книги, "Хермес" представя, издателство "Хермес", Издателска къща "Хермес", България, история, нехудожествена литература, ИК Хермес, нови книги, мистерии, ТОП мистериите на България, Слави от The Clashers, The Clashers, легенди, ТОП мистерии на България, YouTube, география, влогър, книжарница Хермес - Велико Търново

Коментари