Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автограф с Камелия Кучер в Ловеч - 25.02

Публикувано на 23.02.2020 от adm 0 коментара

Издателска къща „Хермес“ и РБ „Проф. Беню Цонев“ ви канят на
Среща с автограф с Камелия Кучер в Ловеч!

Среща с Камелия Кучер в Ловеч

Заповядайте на 25 февруари (вторник) от 17,30 часа
в Регионална Библиотека „Проф. Беню Цонев“ - Ловеч, ул. „Търговска“ №47!

През 2019 година авторката на романа „Дом“ Камелия Кучер зарадва българските читатели с нова интригуваща история за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта. За предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си.
Още преди излизането си романът „Нощ“ се радваше на изключителен интерес, а писателката го представи в множество български градове. Това своеобразно литературно турне включваше София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Сливен, Хасково и Враца, а през 2020 г. е планирано Камелия Кучер да се срещне с почитатели във Варна и Русе.

На 25 февруари по покана на РБ „Проф. Беню Цонев“ писателката ще гостува в Ловеч. Заповядайте на събитието, за да се насладим на една вдъхновяваща литературна НОЩ!

За книгата

Рим, 1943 г.
В жестоките времена на войната едно момче с пъстри очи търси пътя към едно момиче с лунички, в което се влюбва от пръв поглед. Виторио копнее да стане част от света на Ева. Наблюдава книжарницата на баща й, запленен от всичко, което я заобикаля. Но една съдбовна нощ прекършва невинното им детство и стъпква мечтите им. Ева е отведена надалеч, а Виторио се чувства безсилен пред лицето на съдбата, смъртта и жестокостта.

Умбрия, 1991 г.
Виторио води тих и усамотен живот, докато един ден пътя му пресича непознато момиче с лунички, което му напомня миналото. Избягала от дома си, своенравната Лучия е познала болката от загубата също като него. В желанието си да й помогне, Виторио постепенно разголва душата си, връщайки се към спомените си за копнежите, отчаянието и любовта, озарила живота му. И решава да разкаже в книга историята на тази любов.

За автора

пост за интервю с Камелия Кучер

Камелия Кучер издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. след години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България.
Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия. Година след публикуването на „Дом“ читателите й ще могат да се насладят на втория й роман – „Нощ“.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с Издателска къща "Хермес", събития, среща с автограф, български автори, дом, камелия кучер, български писатели, българска литература, съвременна българска литература, Нощ, РБ „Проф. Беню Цонев“

Коментари