Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автограф със Слави Панайотов в Благоевград - 16.02

Публикувано на 11.02.2020 от adm 0 коментара

Във връзка с грипната епидемия и в интерес на децата, отлагаме срещата със Слави Панайотов за 16 февруари (неделя) от 13:00 ч. Авторът и организаторите се извиняват за непредвидените обстоятелства. Вярваме, че това няма да попречи на предстоящата среща с най-популярния български влогър – Слави Панайотов.

Очакваме ви здрави и усмихнати на 16.02 (неделя) от 13:00 ч. в книжарница „Хермес в Ларго Мол, Благоевград.

благоевград 16.02

На 16 февруари авторът на "ТОП мистериите на България" и "ТОП мистериите на света" Слави Панайотов ще се срещне с почитатели в Благоевград. Заповядайте в книжарница "Хермес" - Благоевград, за да се запознаете с любимия си влогър и да си вземете книга с автограф!

По-известен като Слави от The Clashers, авторът е основател на едноименния български YouTube канал. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации, които вече са събрани и в две бестселърови книги.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с Събитие, среща с автограф, среща с автор, ТОП мистериите на България, The Clashers, Слави Панайотов, книжарница "Хермес" - Благоевград, ТОП мистериите на света

Коментари