Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Среща с автограф със Слави Панайотов във Видин - 15.02

Публикувано на 12.02.2020 от adm 0 коментара

Във връзка с грипната епидемия и в интерес на децата, отлагаме срещата със Слави Панайотов за 15 февруари (събота) от 13:00 ч. Авторът и организаторите се извиняват за непредвидените обстоятелства. Вярваме, че това няма да попречи на предстоящата среща с най-популярния български влогър – Слави Панайотов.

Очакваме ви здрави и усмихнати на 15.02 (събота) от 13:00 ч. в книжарница „Хермес“ - гр. Видин.

видин - 15.02

На 15 февруари авторът на "ТОП мистериите на България" и "ТОП мистериите на света" Слави Панайотов ще се срещне с почитатели във Видин. Заповядайте в книжарница "Хермес" - Видин, за да се запознаете с любимия си влогър и да си вземете книга с автограф!

По-известен като Слави от The Clashers, авторът е основател на едноименния български YouTube канал. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните му ТОП класации, които вече са събрани и в две бестселърови книги.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с среща с автограф, български автор, нехудожествена литература, български писатели, книжарница Хермес - Видин, ТОП мистериите на България, The Clashers, Слави Панайотов, влогъри, ТОП мистериите на света, блогъри, среща с български автор

Коментари