Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Влез през другата врата“ от Весела Люцканова в Пловдив

Публикувано на 18.11.2019 от adm 0 коментара

Премиера на „Влез през другата врата“ от Весела Люцканова в гр. Пловдив!

Premiera - Vlez prez drugata vrtata Central EVENT

Заповядайте на 26 ноември (вторник) от 18,00 часа
в Книжарница "Хермес"-Централ в Пловдив, ул. "Княз Александър I" №43!

Книгата ще бъде представена от Красимир Димовски.

Заповядайте на 26 ноември в Книжарница "Хермес"-Централ и станете част от едно вълнуващо събитие!
Потопете се в новия роман на Весела Люцканова „Влез през другата врата“, изпълнен с носталгия, любовни трепети и вдъхновение. Това е докосваща сърцето книга, историческо пътуване във времето, което стига до най-съкровенните кътчена на душата.

За книгата

Тази книга беше написана, както се изгражда къща – върху здрави темели от вековната ни история, с тухли, всяка от тях исторически факт, и спойка от много истини, малко повече въображение и много повече любов, която я превръща от къща в дом. Влизаш в него и искаш да останеш завинаги. И не само ти, а и децата, и внуците ти. И всички след тях.

За автора

vl

Един млад човек, роден другаде, израснал другаде, но с български корен, обещал да пръсне праха на праотеца си на българска земя, се завръща след Промяната, за да изпълни обещанието си и да вложи уменията и силите си в процъфтяването й.
А в миналото, в един от най-трудните периоди на страната ни – по времето на Карнегиевата анкета, пристига уважаван американски професор, за да се включи в нея и да обори нападките и клеветите за извършваните от българите зверства. Продукт на неговия неспирен труд е книгата му „България и нейните хора“, която години по-късно е преведена и на български. Неговата правнучка след нещастен развод решава да посети страната, за която прадядо й е писал с толкова обич и възторг.
Двамата млади се срещат на летището в София и се влюбват лудо един в друг. Ще съумеят ли да преодолеят различията си и да приемат страната ни като своя, за да заживеят заедно тук?
А те и двамата са влезли през другата врата на познанията си единствено от книгите, като една от тях – „България и нейните хора“ – и за двамата се е превърнала в своеобразна библия.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с издателство "Хермес", представяне на книга, художествена литература, български автори, българска литература, български книги, съвременна българска литература, нови книги, премиера на книга, Весела Люцканова, Влез през другата врата, Книги на Издателска къща "Хермес"

Коментари