Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Премиера на „Влез през другата врата“ от Весела Люцканова в София

Публикувано на 08.11.2019 от adm 0 коментара

Премиера на „Влез през другата врата“ от Весела Люцканова в гр. София!

Vlez prez drugata vrata - Greenwich EVENT

Заповядайте на 20 ноември (сряда) от 18,30 часа
в Книжен център „Гринуич“ , бул. „Витоша“ №37!

Книгата ще бъде представена от Петър Величков.

Заповядайте на 20 ноември в Книжен център „Гринуич“ и станете част от едно вълнуващо събитие!
Потопете се в новия роман на Весела Люцканова „Влез през другата врата“, изпълнен с носталгия, любовни трепети и вдъхновение. Това е докосваща сърцето книга, историческо пътуване във времето, което стига до най-съкровенните кътчена на душата.

За книгата

Тази книга беше написана, както се изгражда къща – върху здрави темели от вековната ни история, с тухли, всяка от тях исторически факт, и спойка от много истини, малко повече въображение и много повече любов, която я превръща от къща в дом. Влизаш в него и искаш да останеш завинаги. И не само ти, а и децата, и внуците ти. И всички след тях.

За автора

vl

Един млад човек, роден другаде, израснал другаде, но с български корен, обещал да пръсне праха на праотеца си на българска земя, се завръща след Промяната, за да изпълни обещанието си и да вложи уменията и силите си в процъфтяването й.
А в миналото, в един от най-трудните периоди на страната ни – по времето на Карнегиевата анкета, пристига уважаван американски професор, за да се включи в нея и да обори нападките и клеветите за извършваните от българите зверства. Продукт на неговия неспирен труд е книгата му „България и нейните хора“, която години по-късно е преведена и на български. Неговата правнучка след нещастен развод решава да посети страната, за която прадядо й е писал с толкова обич и възторг.
Двамата млади се срещат на летището в София и се влюбват лудо един в друг. Ще съумеят ли да преодолеят различията си и да приемат страната ни като своя, за да заживеят заедно тук?
А те и двамата са влезли през другата врата на познанията си единствено от книгите, като една от тях – „България и нейните хора“ – и за двамата се е превърнала в своеобразна библия.


Тази публикация се намира в Събития в отминалите дни и беше тагната с издателство "Хермес", художествена литература, български автори, българска литература, българска художествена литература, съвременна българска литература, нови книги, Весела Люцканова, Влез през другата врата

Коментари