Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Нова детска книжка с въздействащ текст и изключително приятни илюстрации

Публикувано на 13.11.2019 от adm 0 коментара

След красивите и въздействащи детски книги „Винаги ще те обичам“ и „Ще те обичам нощ и ден“ Издателска къща „Хермес“ представя още едно илюстровано издание, което ще се превърне в ценна придобивка за всяка семейна библиотека.

Зайчето ме изслуша„Зайчето ме изслуша“ от Кори Доерфелд попада в множество годишни класации за най-добри детски четива, сред които са:
♦ Избор на редакторите на Ню Йорк Таймс за детска книга на 2018 г.
♦ Най-забележителни детски книжки на 2018 на Ню Йорк Таймс
♦ Топ 10 на най-добрите юношески и детски книги на 2018 на Тайм, Пийпъл и Уол Стрийт Джърнъл
Най-добри детски издания за 2018 г. на обществените библиотеки в Ню Йорк и Чикаго

Към възторжените отзиви се присъединяват и родители от цял свят, както и може би най-важните критици – децата. От 19 ноември книгата ще бъде и в българските книжарници.

Понякога прегръдките казват повече от думите.

Тейлър е разстроен заради неприятен инцидент и животните искат да му помогнат.
Всяко животно идва при момчето с идея как да го разведри, но никой не успява да го накара да се почувства по-добре. Докато накрая не се появява зайчето. То знае точно какво да направи.
С краткия и силно въздействащ текст и симпатичните илюстрации „Зайчето ме изслуша“ е прекрасна история за това как да се справим с тъгата и разочарованията и колко е важно да изслушваме другите.

За автора

Cori Doerrfeld 192x181

Кори Доерфелд e авторка и илюстратор на популярни детски книги. Живее със семейството си в Минеаполис. Измисля тази история, след като нейни приятели преминават през труден период. Надява се с нея да напомни, че често най-силно се нуждаем от някого, който просто да ни изслуша.

Повече за „Зайчето ме изслуша“ можете да откриете тук.


Тази публикация се намира в Новини начална и беше тагната с издателство "Хермес", Детски книги, художествена литература, детска литература, Книги на Издателска къща "Хермес", За най-малките, Илюстровани издания, Зайчето ме изслуша, Кори Доерфелд

Коментари