Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Оцелелите от Атлантида

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  13,95 лв.
  ISBN: 9789542608462
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2010г.
  Страници: 304 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3450 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Каква е била съдбата на хората, населявали митичния континент Атлантида? Нима след сполетялата го катастрофа завинаги са изчезнали всички свидетелства за постиженията на тази велика цивилизация?

  В „Оцелелите от Атлантида” Франк Джоузеф поетапно проследява катаклизмите, сполетели континента, и съдбата на неговите обитатели. Атлантите били умели мореплаватели и след потъването на родния континент се пръснали в различни части на света. Свидетелства за пристигането на „морските хора” могат да бъдат проследени в преданията и легендите на много народи: инки и ацтеки, келти и гърци, египтяни и шумери. Най-новите открития в областта на археологията, геологията и лингвистиката също потвърждават тезата, че Атлантида не само е съществувала, но има голям принос за световното развитие. Оцелелите от разрухата атланти съхранили знанията и уменията си и така помогнали за зараждането на всички следващи велики човешки цивилизации.

  Авторът ни повежда на едно пътешествие назад във времето, за да ни разкрие един от най-драматичните епизоди в световната история.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Оцелелите от Атлантида

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг