Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Опасна съблазън - книга 3 (Хората на херцога)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Опасна съблазън - книга 3 (Хората на херцога)

  от Сабрина Джефрис
  издател: Калпазанов
  14,00 лв.
  ISBN: 9789541703038
  Наличност: В наличност
  Година: 2015г.
  Страници: 384 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.2950 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Бащата на лейди Зоуи Кийн настоява да я омъжи за братовчед, когото тя изобщо не познава. Като единствено дете на лорд Оливиер един ден темпераментната Зоуи ще наследи графската титла и имението им в Йоркшър… стига само подозренията за мрачната загадка около собственото й минало да се окажат неоправдани. Възможно ли е във вените й да тече не аристократична, а циганска кръв? Зоуи възлага на детективската агенция „Мантън Инвестигейшънс“ да намери отговора на този въпрос.

  Тристан Боно е все по-неудовлетворен от изпълнения си с приключения живот. Но силата, която го движи, си остава непроменена: стремежът да си отмъсти на своя полубрат виконт Ратмур, който се е опитал да го унищожи. Задачата на Зоуи се оказва тясно преплетена с неговата цел, а лумналата помежду им страст обещава най-прекрасната отплата…

  Автор на Бестселъри от класацията на „Ню Йорк Таймс“
  Трета книга от зашеметяващата нова поредица „Хората на херцога“!
  Само един възмутителен негодник може да види огъня, който бушува в сърцето на една дама…

  Обстановката е ярко обрисувана, образите на влюбените са пълнокръвни и колоритни, а загадката е запленяваща. Книга, която трябва да прочетат и старите почитатели, и новите читатели!

  „Пъблишърс Уикли“

  В третата книга от поредицата „Хората на херцога“ Джефрис отрежда централната роля на детектива Тристан Боно. Повествованието е прекрасно, сюжетът – добре замислен, а любовната история – пламенна. Тази книга със сигурност ще покори сърцата на читателите. Бързият ритъм на разказа е съчетан с многопластови герои, остроумни забележки и двойна загадка – всички елементи на забележителен любовен роман, които само чакат читателите да им се насладят.

  „Ар Ти Бук Ривюс“

  От първия до последния ред „Съблазнена от негодника“ зашеметява читателя с пламенно изкушение, каквото може да предложи само един истински развратник с истински великодушно сърце.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Опасна съблазън - книга 3 (Хората на херцога)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст