Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Опиянена от теб - книга 3 (Кросфайър)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Опиянена от теб - книга 3 (Кросфайър)

  от Силвия Дей
  издател: СофтПрес
  15,99 лв.
  ISBN: 9786191510955
  Наличност: В наличност
  Година: 2013г.
  Страници: 384 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.4000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Сто градуса по-горещо от всичко, което сте чели досега! - Reveal

  Световният феномен продължава с нови изпитания за Ева и Гидиън, които се изправят срещу демоните от миналото и последствията от всепоглъщащата си страст...

  В момента, в който видях Гидиън Крос, разпознах в него нещо, от което отчаяно се нуждаех. Нещо, на което не можех да устоя. Бях опиянена.

  Никой не знаеше колко много бе рискувал за мен. Никой не предполагаше колко тъмни и отчаяни са сенките, които и двамата носим в душите си. Ужасяващите тайни ни отделяха от целия свят. Но единственият свят, който имаше значение, беше този, в който си принадлежим.

  ***

  Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 12 романа, отличени с престижни награди и издадени в милионни тиражи в 39 страни. Бестселър автор №1 в 15 държави и любимка на читателите в няколко различни жанра, Силвия Дей е номинирана за най-добър писател в наградите на www.goodreads.com, а www.amazon.com отличава творбите ´ в категория „Любовни романи“. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория „Избор на рецензентите“ и е двукратен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA. В момента Силвия е президент на Американската асоциация на авторите на любовна литература, в която членуват повече от 10 000 писатели. Сред най-новите ´ проекти е договор със списание Cosmopolitan и Harlequin за поредицата Cosmo Red Hot Reads from Harlequin.

   


  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Опиянена от теб - книга 3 (Кросфайър)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст